Jasinskio g. 9 - 106
LT - 01111 Vilnius
Tel. : (8 5) 2498575
info@lpsdps.com

2024-04-25
Naujienos











Penktoji UAB "Statoil Lietuva" kolektyvinė sutartis

2012-10-24

Spalio 19 d. bendrovėje “Lietuva Statoil” įsigaliojo nauja, jau penktoji, kolektyvinė sutartis. Ją pasirašė UAB "Lietuva Statoil" generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius ir darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Aleksandras Posochovas.


Tiek įmonės, tiek profesinės sąjungos atstovai pabrėžia kolektyvinės sutarties naudą įmonei, nes tai padeda sutarti dėl abiems pusėms naudingų procesų bei darbo sąlygų, kurias pagal teisės aktus galima aptarti kolektyvinėje sutartyje.

„Per daugiau nei dešimt metų nuo profesinės sąjungos įkūrimo,  UAB “Lietuva Statoil“ buvo ir yra ne tik socialiai atsakingos įmonės, bet ir brandaus socialinio dialogo pavyzdys Lietuvoje“, – sakė A. Posochovas (nuotr. dešinėje).

„Norėčiau išskirti keletą aktualių ir svarbių naujosios sutarties pakeitimų, tokių kaip: atostogų dienų apskaita kalendorinėmis dienomis ir priedo už viršvalandžius padidinimas nuo 0,5 iki 0,75. Šie pakeitimai leidžia supaprastinti kasmetinių atostogų apskaitą ir palengvina darbo laiko planavimą “, - sakė Neringa Kazlauskaitė, personalo departamento vadovė.

Pirmoji kolektyvinė sutartis bendrovėje pasirašyta 2002 m.

Tarptautinei degalų mažmeninės prekybos kompanijai „Statoil Fuel & Retail" priklausanti bendrovė „Lietuva Statoil" yra viena iš mažmeninės prekybos naftos produktais lyderių Lietuvoje, valdanti 75 degalinių tinklą.

<< atgal


Parašykite komentarą:
Vardas: El. paštas:
<< atgal
© 2004, Lietuvos Paslaugų Sferos Darbuotojų Profesinė SąjungaPalaikymas: Informaciniu Technologiju Asistavimo Centras