Jasinskio g. 9 - 106
LT - 01111 Vilnius
Tel. : (8 5) 2498575
info@lpsdps.com

2024-04-23
Naujienos











<< atgalOro uosto ryšių su visuomene vadovės komentaras

2012-08-23

Portalas "Profsąjungų naujienos" publikuoja Tarptautinio Vilniaus oro uosto ryšių su visuomene vadovės Sandros Šiaulienės komentarą apie situaciją įmonėje.


PN kreipėsi į Tarptautinį Vilniaus oro uostą prašydamos nurodyti asmenį, kuris galėtų atsakyti į keletą klausimų. Į šį prašymą gavome štai tokį ryšių su visuomene vadovės Sandros Šiaulienės atsakymą (kalba netaisyta):

„Vilniaus oro uoste keleivių skaičius nuolat auga ir tai mums teikia ne tik naujas galimybes, bet ir kelia naujus iššūkius. Tiesioginį keleivių skaičiaus augimą labiausiai pajuto aviacijos saugumo darbuotojai, tačiau mes visados ieškojome ir ieškome būdų, kaip organizuoti jų darbą, kad jis būtų efektyvesnis, kad darbuotojai galėtų produktyviai dirbti ir ilsėtis.

Kartu su aktyviai mūsų oro uoste veikiančia darbuotojų profesine sąjunga nuolatos diskutuojame, kaip pagerinti darbo sąlygas, reaguojame į visus jų kreipimusis. Per paskutinius keletą metų bendravimas su profsąjunga buvo aktyvus ir vaisingas – pasiekėme konkrečių rezultatų. Kiekvienais metais atnaujiname kolektyvinę sutartį, kurioje atsiranda vis naujų socialinių garantijų, pvz. pradėtos mokėti išmokos gimus vaikui, mirus artimam žmogui, visi darbuotojai buvo apdrausti  nuo nelaimingų atsitikimų ne darbo metu, profesinės sąjungos nariai įgalinti tvarkyti profsąjunginius reikalus tiesioginio jų darbo metu, ir kt.

Visus palietusios ekonominės krizės metu laikėmės savo pažadų ir nemažinome atlyginimų, mokėjome juos laiku. Šiandien dienai, reaguodami į keleivių skaičiaus augimą, planuojame priimti daugiau darbuotojų, įsigyti reikalingos įrangos.

Esame vienas didžiausią pažangą darančių oro uostų Europoje, nuolatos yra atliekami ES ir Lietuvos institucijų oro uosto veiklos auditai, kurie įrodo, kad atitinkame visus standartus. Kad pasiektume geriausių oro uosto veiklos rezultatų, darbuotojų indėlis yra ypač svarbus. Mes tai vertiname, o tuo pačiu metu akylai stebime darbo krūvius. Visuose kolektyvuose kartais kyla problemų, tačiau mes visada esame linkę jas spręsti ir su darbuotojų atstovais stengiamės tai konstruktyviai daryti“.

 

www.lprofsajungos.lt

<< atgal


Parašykite komentarą:
Vardas: El. paštas:
<< atgal
© 2004, Lietuvos Paslaugų Sferos Darbuotojų Profesinė SąjungaPalaikymas: Informaciniu Technologiju Asistavimo Centras