Jasinskio g. 9 - 106
LT - 01111 Vilnius
Tel. : (8 5) 2498575
info@lpsdps.com

2024-04-21
Naujienos











„Statoilas“ darbuotojų atžvilgiu darbo stiliaus neturėtų keisti

2010-02-26

„Statoil“ kompanija stovi ant didelių permainų slenksčio. Pagrindinė bendrovė Norvegijoje ketina pasilikti sau tik naftos gavybos verslą, o su mažmenine prekyba susijusias veiklas – parduoti.


Oslo biržoje bus parduodamos ir „Statoil“ priklausančių degalinių tinklų akcijos. Kiek tiksliai – paaiškės kovo 17 d., tačiau bendrovės atstovai tikina, jog darbuotojų atlyginimai, socialinės garantijos bent jau pirmuosius 3-5 metus neturėtų keistis.

Šiuo metu vyksta intensyvios konsultacijos visose šalyse, kur yra Statoil degalinių tinklai.

Vasario 24 d. įvyko Statoil personalo departamento vadovo, UAB „Lietuva Statoil“ personalo vadovės, darbuotojų profesinės sąjungos pirmininko, Statoil Europos darbo tarybos nario susitikimas. Jame buvo pasikeista nuomonėmis, susirūpinimais dėl darbuotojų ateities.

„Atstovas iš Norvegijos mus ramino, kad dar keletą metų padėtis neturėtų keistis, o dėl visų pokyčių bus konsultuojamasi su profsąjungų atstovais“, - po susitikimo sakė UAB „Lietuva Statoil“ darbuotojų profsąjungos pirmininkas Aleksandras Posochovas.

Po tai, kai akcininkai jau bus priėmę sprendimą, kovo 19 d. Lietuvoje vėl planuojamas panašus susitikimas, kuriame bus diskutuojama dėl tolimesnės perspektyvos.

<< atgal


Parašykite komentarą:
Vardas: El. paštas:
<< atgal
© 2004, Lietuvos Paslaugų Sferos Darbuotojų Profesinė SąjungaPalaikymas: Informaciniu Technologiju Asistavimo Centras