Jasinskio g. 9 - 106
LT - 01111 Vilnius
Tel. : (8 5) 2498575
info@lpsdps.com

2024-04-23
Naujienos











<< atgalProfesinių sąjungų sportininkai rengia varžybas 2010-ųjų taurę laimėti

2010-02-03

Lietuvos paslaugų sferos darbuotojų profesinei sąjungai priklausanti Sportininkų profesinė sąjunga vasario 6 d. (šeštadienį), 15.30 Vilniaus arenoje „Sportima“ rengia futbolo taurės varžybas.


Vos pusmetį gyvuojančiai Sportininkų profesinei sąjungai idėja surengti  2010-ųjų futbolo taurės varžybas kilo norint pasakyti, kad turėdamas tikslą ir norą veikti žmogus daug gali. Oficialiai pasibaigusi sportinė karjera netrukdo tęsti pradėtų darbų. Šiomis varžybomis norima parodyti, kad sportas vienija ir užkrečia optimizmu.

Futbolo turnyre dalyvaus šešiolika komandų, dauguma jų žaidžia Sekmadieninėje lygoje: Sportininkų profesinės sąjungos (SPS) komanda, „Snoras“, „Bekentas“, „Creditinfo“, „Milenijum“, „Carlsberg“, „Renne“, „Olimpija“, „Troja“, „Avangardas“, „Legionas“, „Lužai“, „Švaros broliai“, kitos komandos bei profesionalūs ir baigę karjerą futbolininkai, treneriai. Tarp jų yra ir komandos „Vetra“ treneris, boksininkas olimpiados dalyvis ir kt.

Varžybų pradžioje vyks burtų traukimo ceremonija, dalyvaus po vieną atstovą iš kiekvienos komandos. Burtai lems komandų paskirstymą į 4 pogrupius po 4 komandas.

Pogrupiuose komandos varžysis dėl 1–4 vietų. Į aštuntfinalį pateks visos komandos, kurios antrajame rate bus suskirstytos į poras pagal pogrupyje užimtą vietą (pvz.: A1:C4; A2:C3 ir t.t.). Porų nugalėtojai pateks į ketvirtfinalius. Pusfinaliuose dalyvaus ketvirtfinalius laimėjusios komandos. Pusfinalius pralaimėjusios komandos žais dėl 3–4 vietų, o pusfinalių nugalėtojos žais finale dėl 1–2 vietų.

Varžybų nugalėtojams atiteks taurė ir diplomas, o 2-osios ir 3-iosios vietos laimėtojams bus įtekti diplomai.

Varžybas baigti planuojama 23:30.

Pagrindiniai futbolo taurės varžybų rengėjai bei organizatoriai – Sportininkų profesinės sąjungos (SPS) komiteto nariai: Jurij Kravčuk, Aleksandr Čulanov, Viktor Viktorovič, Igor Kolesov. Jie ragina nepasiduoti žiemos tinguliui ir atvykti vasario 6 d., 15.30 į universaliąją areną „Sportima“ (Ąžuolyno g. 5, Vilnius) dalyvauti futbolo taurės varžybose arba palaikyti savo pažįstamų ir draugų komandas.

Ateikite pabūti su tais, kurie skleidžia optimizmą ir energiją.

 

<< atgal


Parašykite komentarą:
Vardas: El. paštas:
<< atgal
© 2004, Lietuvos Paslaugų Sferos Darbuotojų Profesinė SąjungaPalaikymas: Informaciniu Technologiju Asistavimo Centras