Jasinskio g. 9 - 106
LT - 01111 Vilnius
Tel. : (8 5) 2498575
info@lpsdps.com

2024-04-23
Naujienos











LPSDPS gretose - sportininkų profsąjunga

2009-09-17

Rugsėjo 9 d. steigiamajame susirinkime įsteigta Lietuvos sportininkų profesinė sąjunga. Tarp daugiau nei 30 organizacijos steigėjų – profesionalūs sportininkai ir buvę profesionalai. Pasak naujosios profsąjungos pirmininko Jurij Kravčuk, tarp narių yra įvairių sportininkų: boksininkų, futbolininkų, ir net Lietuvos kultūrizmo čempionė.

Pirmininko teigimu, didžiausias dėmesys bus skiriamas profesionalių sportininkų, kurių pragyvenimo šaltinis yra sportas, atstovavimui ir gynybai.

 

O sportininkų problemos, pasirodo, visai panašios į kitų darbuotojų ir susijusios su atlyginimu. Mat čia labai trūksta skaidrumo, o profsąjunga kovos, kad sportininkai nebūtų apgaudinėjami. Nepaskutinėje vietoje ir darbo sąlygų gerinimas.

 

Artimiausi planai – informacijos apie naują organizaciją plėtra sportininkų bendruomenėje, na, ir pasitaikančių problemų sprendimas.

 

Naujoji organizacija papildė Lietuvos paslaugų sferos darbuotojų profesinės sąjungos (LPSDPS) gretas. Neseniai susikūrė ir į LPSDPS įstojo ir Grožio paslaugų darbuotojų profsąjunga.

<< atgal


Parašykite komentarą:
Vardas: El. paštas:
<< atgal
© 2004, Lietuvos Paslaugų Sferos Darbuotojų Profesinė SąjungaPalaikymas: Informaciniu Technologiju Asistavimo Centras