Jasinskio g. 9 - 106
LT - 01111 Vilnius
Tel. : (8 5) 2498575
info@lpsdps.com

2024-04-24
Naujienos











LPSK JAUNIMO CENTRO KONFERENCIJOJE VYKO PIRMININKO RINKIMAI

2004-09-02

Kaip ir kasmet, rugpjūčio paskutinį savaitgalį, vyko LPSK Jaunimo Centro konferencija  seminaras. Šiemet konferencija buvo rinkiminė.

Per 100 žmonių susirinko "Anykščių šilelyje" rimtam darbui ir poilsiui. Iš visų kviestų svečių atvyko tik garbingiausias - LPSK pirmininkas A. Sysas.

Pasirašius bendradarbiavimo sutartį su studentais, šiemet pirmą kartą į renginį buvo pakviesti ir jų atstovai. Deja, sutrukdė prieš rugsėjį studentų rengiamos pirmakursių stovyklos, kurios įtraukia visus aktyvius studentus.

Konferencijos svečias LPSK pirmininkas džiaugėsi jau įprastu tapusiu jaunimo susitikimu, ragino aktyviau reikštis, kalbėjo apie įstatymų leidybą., galimybes visiems aktyviai joje dalyvauti. A. Sysas informavo, kad šiuose Seimo rinkimuose dalyvaus ir LPSK jaunimo atstovė I. Čirvinskaitė - Lietuvos lengvosios pramonės profesinės sąjungos pirmininkė, ragino balsuoti už profsąjungininkus, besibalotiruojančius į mūsų parlamentą.

Po JC pirmininkės J. Kuzmičiūtės ataskaitos įsižiebė diskusija dėl JC reglamento, kurio pataisas turėjo tvirtinti konferencija. Dar daugiau diskusijų sukėlė pirmininko rinkimai. Susirinkusiesiems prašant J. Kuzmičiūtė sutiko balotiruotis antrai kadencijai, o antru kandidatu buvo iškeltas Chemijos pramonės darbuotojų profesinių sąjungų federacijos Jaunimo Centro pirmininkas K. Simonavičius. Abu kandidatai buvo stiprūs, nes tik nedidele balsų persvara rinkimus laimėjo J. Kuzmičiūtė.

<< atgal


Parašykite komentarą:
Vardas: El. paštas:
<< atgal
© 2004, Lietuvos Paslaugų Sferos Darbuotojų Profesinė SąjungaPalaikymas: Informaciniu Technologiju Asistavimo Centras